søndag 31. august 2008

PETUNIAS FOTOSAFARIE.

No vil eg og bli med på Petunias fotosafarie.

Slik presenterer Petunia FOTO SAFARIE : "Her er det nesten ingen regler eller faste dager å måtte publisere på. Du legger bare ut et bilde på bloggen din av noe du har snublet over på din vei og som du bare måtte ta bilde av. Hvis du skriver "Fotosafari" i emnefeltet/etikettfeltet på bloggen din, så blir det lettere for oss å finne frem til alle safari innleggene dine. Det eneste som forlanges er at bildet er ditt eller at en i familien/bekjent har tatt det og du har fått lov til å bruke det. Fotosafari er med andre ord en utmerket mulighet til å legge ut bilder på bloggen din som du kanskje ellers føler ikke ville passe til de andre tingene du blogger om. Hvis du vil, kan du bruke Fotosafarilogoen over her. Gi meg beskjed når du har laget et innlegg, så kan jeg legge link til siden din sammen med de andre i safarigjengen under her. Kjekt om du deler bildene dine med oss!"


Her finn du Petunia, og der inne finn du òg link til alle som går på FOTO SAFARIE

4 kommentarer:

Petunia sa...

Ja, det er bare til å hive seg på. Alle er hjertelig velkommen. Det er jo en flott anledning til å vise bilder man ikke finner plass til på bloggen sin ellers. Kall det safari og publiser det!!!
Gleder meg til å se hva du har på lur!

Petunia sa...

BODØGLIMT - BRANN
:)
:(
:P
:(
:`(
Sitter og ser på Brann og tegnene over sier vel det meste.
Men!
Det er andre som sliter også. Lillestrøm, Viking og Vålerenga som alle burde betegnes som lag som burde ha lagt på medaljeplass, har ikke innfridd i år de heller. I år er det ousiderne sin tur. Tromsø og Fredrikstad har spist noe som de andre ikke har og Stabekk har vel egentlig lagt og lusket rett i bakgrunnen i flere år....
Men for all del - året er ikke over enda og mye kan skje.
Det beste vi kan håpe på nå er vel at vi lander på en plass hvor vi beolder litt av æren.
Bitte litt....
Så lenge det er liv er det håp.

Marie sa...

Eg har stor sans for bloggen din :)

Tone sa...

Nei så kjekt, Marie!

OG Petunia, ja er det ikkje rart, alle dei laga som ein burde forvente at kjempa om medaljer rasar same året.
Dei einaste som viser stabilitet er Stabæk og HamKam.